Nieuw!!! De luierbank Nissewaard is verhuisd naar Hellevoetsluis en heet vanaf nu “Luierbank Voorne Putten”. Door de sluiting van ons speelgoedhuis kwam er magazijnruimte vrij in het pand van onze kledingbank aan de Brielsestraatweg en deze ruimte is nu ingevuld door de luierbank. De luierbank is een particulier initiatief waarbij mensen die het financieel zwaar hebben terecht kunnen voor “gratis” luiers en overige benodigdheden voor baby’s. De luierbank sluit mooi aan bij ons doel als kledingbank om klaar te staan om mensen die in armoede leven te ondersteunen. Wilt u meer informatie over de luierbank dan kunt u de luierbank voor vragen bereiken via hun eigen facebookaccount. https://www.facebook.com/profile.php?id=100079442563462
Heeft u dus naast kleding ook luiers over of wilt u gewoon luiers doneren, geef ze dan af bij de kledingbank. Met uw donaties kunnen wij mensen een stuk op weg helpen in deze moeilijke tijden. Alvast heel erg bedankt!
 

Luierbank babypakketten.

De luierbank heeft voor de aanstaande mama’s/papa’s ook hele leuke babypakketten samengesteld

Deze kunnen op van vertoon van afsprakenkaart van de  verloskundige praktijk worden aangevraagd bij de Luierbank indien u klant bent.

En na de geboorte van het kindje op vertoon van het geboortekaartje worden opgehaald en in sommige gevallen ook thuis afgeleverd worden op afspraak.

Indien men niet in de gelegenheid is om deze op te halen of i.v.m. vervoer niet mee kunnen nemen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een pakket aan te vragen als u niet in staat bent een cadeau te kopen voor een aanstaande mama/papa in de kennissenkring.

Deze kunt u dan eenmalig op vertoon van het geboortekaartje aanvragen en ophalen bij de luierbank.

De pakketten hebben verschillende thema’s en bevatten buiten luiers ook diverse andere eerste benodigdheden voor de baby.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de medewerkers van de Luierbank.

Deze zijn aanwezig op woensdag en donderdag ochtend van 10.00 tot 12.00