Vacatures

Vrijwilligster voor de kledingwinkel van de Kledingbank

Voor onze winkel van de kledingbank zoeken wij nog enkele enthousiaste dames die affiniteit hebben met kleding. Er zijn nog enkele dagdelen beschikbaar. De werktijden zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur of van 13.00 uur tot 16.00 uur. Als u het leuk vindt om onze klanten te helpen bij het uitzoeken van gratis kleding en schoenen en u bent 1 of meerdere dagdelen beschikbaar, dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Humor en compassie is een belangrijk onderdeel van onze stichting. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak met Rene Dekker.

Vrijwilligster voor de administratie

Wij zoeken een spontane vrijwilligster voor administratie werkzaamheden voor 1 of 2 dagdelen per week. U dient wel flexibel te zijn door extra in te vallen bij afwezigheid van de andere vrijwilligers van de administratie. Uiteraard gaat alles altijd in overleg met u. Kennis van Word en Excel is een pré. De werktijden zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur of van 13.00 uur tot 16.00 uur. Humor en compassie is een belangrijk onderdeel van onze stichting. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak naar Walter Hendriks.

Coördinator

Ter ondersteuning van de huidige coördinator op kantoor zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft met Excel, Word en  Fondswerving. U onderhoudt externe contacten, bezoekt en ontvangt partners waarmee wij samenwerken, in en externe mailingen, inkopen noodzakelijke goederen voor de kledingbank of voor kantoor. U komt te werken als vrijwilliger in een gepassioneerd team. U bent flexibel, accuraat, sociaal en heeft gevoel voor humor. Ook heeft u ervaring in het geven van leiding. Het gaat hier om 3 dagdelen per week, welke in gezamenlijk overleg met u worden bepaald. Het is een zeer afwisselende functie waarin u uzelf met begeleiding van de huidige coördinator kunt ontplooien. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u ons mailen.