Huiskamer

In het laatste kwartaal van 2017 hopen wij van start te kunnen gaan met onze huiskamer. De huiskamer is bedoeld voor alle ouderen vanaf 65 jaar die behoefte hebben aan gezelschap, vriendschap en vertier en die om welke reden dan ook de dagen veelal alleen moeten doorbrengen. Wij werken regionaal en dat betekent dat elke inwoner van de eilanden Voorne-Putten en Goeree Overflakkee zich bij ons kan aanmelden. U kunt zich telefonisch bij ons aanmelden. Zodra er dan een activiteit georganiseerd wordt, nemen wij contact met u op en zorgen voor vervoer om u naar onze locatie te brengen. Gedurende het hele jaar organiseren wij tal van activiteiten zonder dat het u een cent kost, want alle activiteiten die wij organiseren zijn geheel GRATIS! Hiermee onderscheiden wij ons dan ook ten opzichte van veel andere organisaties, die vaak wel een bijdrage van u vragen. Ons doel is om het zo laagdrempelig mogelijk te houden, zodat een ieder hieraan kan deelnemen.
Met het huiskamerproject, dat onderdeel is van de kledingbank, willen wij de eenzaamheid van ouderen zoveel mogelijk bestrijden. Hiervoor benaderen wij fondsen en vragen subsidies aan bij de gemeente om dit alles te kunnen bekostigen.

De volgende activiteiten bieden wij u aan:

  • Huiskamerproject. Hier bent u hartelijk welkom op woensdag en vrijdag om lekker onder de mensen te zijn, een spelletje te doen, de krant of een boek te lezen of gewoon een babbeltje met anderen maken onder het genot van een kopje koffie of thee.
  • Workshops. Wekelijks worden diverse workshops gegeven, zoals bijvoorbeeld bloemschikken, schilderen, pottenbakken, computerlessen, filmvoorstelling uit de oude doos en nog veel meer.
  • Uitgaan. De bedoeling is ook dat wij maandelijks een uitje organiseren naar bijvoorbeeld een dierentuin, het bezoeken van een museum of theater, etc.

 

 

 

 

 

Zoals u ziet zij er tal van mogelijkheden die wij wekelijks en maandelijks organiseren en over het vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken, want dat regelen wij.